۳ تا از بهترین درگاه پرداخت اینترنتی

در تاریخ: ۱۴۰۲/۰۵/۱۷ ۳۵ بازدید
۳ تا از بهترین درگاه پرداخت اینترنتی

مقدمه

آسان بودن پرداخت ها در کسب و کار های اینترنتی یکی از مهمترین قسمت های یک کسب و کار است. در ادما ویژگی های یک درگاه پرداخت مناسب، و چند درگاه پرداخت معرفی خواهیم کرد.
در کسب و کار های اینترنتی، چه وب سایت ها و چه فعالیت در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام، آسان بودن و سریع بودن پرداخت بسیار مهم است و باعث می شود کاربر و یا همان خریدار از خرید خود راضی تر باشد. انتقال هزینه با روش کارت به کارت می تواند یک گزینه برای انتقال هزینه های خرید باشد؛ این روش دردسر های خاص خودش را دارد. مثلا فرستادن رسید پرداخت، کد پیگیری، بررسی ساعت پرداخت و یا ننشستن پول در حساب از جمله این مشکلات هستند.

به همین دلایل داشتن درگاه پرداخت برای توسعه و پیشرفت کسب و کار تقریبا ضروری است. اما این که چه درگاه پرداختی را چگونه تهیه کنیم، در ادامه توضیح خواهیم داد.

انواع درگاه پرداخت اینترنتی

درگاه های پرداخت به دو دسته مستقیم و غیر مستقیم(واسط) تقسیم می شوند. هر کدام ویژگی ها و مزایا و معایب خودش را دارند.

درگاه پرداخت مستقیم

درگاه پرداخت به صورت مستقیم توسط بانک ها در اختیار کسب و کار های اینترنتی قرار می گیرند. در این نوع درگاه پرداخت کاربر مستقیم به صفحه پرداخت منتقل می شود. یعنی در این حالت هیچ واسطه ای در کار نیست و به همین خاطر به آن درگاه پرداخت مستقیم می گویند. درگاه پرداخت های اینترنتی زیر نظر بانک مرکزی کار می کنند و صفحات پرداخت را طراحی می کنند. معروف ترین درگاه پرداخت اینترنتی شاپرک است. این نوع درگاه پرداخت اعتبار بیشتری دارد. یکی از مزایای درگاه پرداخت مستقیم پس از پرداخت مبلغ توسط کاربر یا همان خریدار، مبلغ واریزی به صورت مستقیم به حساب فروشنده و یا صاحب درگاه پرداخت واریز می شود. یکی از معیب درگاه پرداخت مستقیم می توان به زمان فعالسازی آن اشاره کرد. گاهی چند هفته برای فعالسازی یک درگاه پرداخت مستقیم زمان لازم است. هچنین امکاناتی که همراه با درگاه پرداخت ارائه می شود، با توجه به بانکی که درگاه پرداخت را از آن تهیه کرده اید متفاوت است.

درگاه پرداخت غیر مستقیم(واسط)

این نوع درگاه پرداخت، یک واسط بین شما(فروشنده) و بانک است. پول ابتدا به شرکت درگاه پرداخت واریز می شود و سپس به حساب شما واریز می شود. درگاه پرداخت های غیر مستقیم برعکس درگاه پرداخت های مستقیم معمولا ۲۴ ساعت بعد از پرداخت، مبلغ را به حساب شما واریز می کنند. معمولا درگاه پرداخت های غیر مستقیم پشتیبانی بهتر و ۲۴ ساعته دارند. تفاوت دیگر درگاه پرداخت مستقیم و غیر مستقیم سهولت نصب درگاه پرداخت غیر مستقیم است. در درگاه پرداخت های غیر مستقیم معمولا کد های آماده برای زبان های مختلف و یا افزونه های مختلف برای سیستم مدیریت ها مختلف ارائه می شود.

۳ درگاه پرداخت غیر مستقیم

قبل از معرفی و بررسی ۳ درگاه پرداخت غیر مستقیم،با ویژگی های درگاه پرداخت خوب و با کیفیت را آشنا شویم: ✅سرعت بالا در انجام تراکنش ها ✅عملکرد مناسب در همه ی دستگاه ها (واکنشگرا و ریسپانسیو بودن) ✅پشتیبانی خوب ✅امنیت بالا ✅اطلاع رسانی مشکلات احتمالی به کاربران ✅به روز رسانی دائمی برای رفع مشکلات و باگ ها

‍۱- زرین پال

زرین پال یکی از معروف ترین و شناخته شده ترین درگاه پرداخت های اینترنتی غیر مستقیم زرین پال می باشد. این شرکت با خدمات و امکانات بالایی که ارائه می کند یکی از محبوب ترین درگاه پرداخت های غیر مستقیم است. یکی از خدمات این شرکت با نام زرین لینک مربوط به کسب و کار های اینترنتی که در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام کار می کنند است. نحوه کار این قسمت به این شکل است که برای هر محصول صفحه و لینکی با قیمت مشخص تعیین می کنید و لینک را برای خریدار آن محصول می فرستید و خریدار، مبلغ مشخص شده را پرداخت می کند. یک ویژگی بسیار جذاب این شرکت قابلیتی با نام تسهیم است. این قابلیت برای کسب و کار های شراکتی ساخته شده است. به این صورت که مبلغ دریافتی به حساب هر کدامتان واریز خواهد شد.
مزایای زرین پال
✅دارای اپلیکیشن موبایل ✅پشتیبانی مناسب ✅درگاه های متنوع ✅خدمات زیاد

۲- نکست پی

نکست پی این شرکت با کارمزد کم که می گیرد شناخته می شود.تنها ۱ درصد تا سقف ۸۰۰ تومان که عدد بسیار خوبی است. اگر تعداد تراکنش های کسب و کارتان در روز بیشتر از ۱۰ تراکنش باشد، تحت شرایظی کلا از پرداخت کارمزد معاف خواهید شد! می توانید تعیین کنید که کارمزد از کدام طرف کسر شود، خریدار یا فروشنده. تسویه هم بعد از ۲۴ ساعت کاری انجام خواهد شد.
مزایا نکست پی
✅تنوع درگاه های پرداخت ✅کارمزد بسیار کم ✅افزونه برای CMS ها مختلف
معایب نکست پی
⛔نداشتن اپلیکیشن موبایل ⛔پشتیبانی نا مناسب

۳- آیدی پی

آیدی پی می توانید با استفاده از آیدی پی درگاه پرداخت خودتان را داشته باشید. می توانید برای هر محصول لینک و قیمت متفاوت ایجاد کنید. کارمزد این درگاه پرداخت بر اساس مبلغ تراکنش متفاوت است: ۷۰۰ تومان کارمزد برای تراکنش کمتر از ۱ میلیون تومان ۹۰۰ تومان کارمزد برای تراکنش ۱ الی ۳ میلیون تومان ۱۵۰۰ تومان کارمزد برای تراکنش ۳ الی ۵۰ میلیون تومان می توانید انتخاب کنید که کارمزد از خریدا کسر شود یا از فروشنده کسر شود.
مزایا آیدی پی
✅افزونه برای CMS های مختلف ✅کارمزد کم ✅اپلیکیشن موبایل
معایب آیدی پی
⛔پشتیبانی نا مناسب

جمع بندی

درگاه پرداخت اینترنتی برای هر کسب و کار اینترنتی چه در شبکه های اجتماعی چه برای وب سایت های فروشگاهی لازم است تا کاربران راضی باشند.
دسته بندی: آموزش طراحی سایت

نوشتن دیدگاه

دیدگاه ها

هنوز هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.